Verkopen
U wilt graag uw onderneming verkopen?
U overweegt om uw onderneming te verkopen. Uiteraard is het dan voor u van belang voor welke prijs u uw onderneming kunt verkopen. Maar er zijn meer aspecten die naast de prijs voor uw onderneming voor u als verkoper van belang (kunnen) zijn.
In het kort

Door vooraf na te gaan of uw onderneming klaar is voor de verkoop, vergroot u de kans om uw onderneming met succes te verkopen en tegen een goede prijs. Ook is het aan te raden om in een vroeg stadium afspraken vast te leggen in een letter of intent zodat zowel de verkoper als de koper weten waar ze aan toe zijn gedurende het overnameproces. Is het de bedoeling dat u na de overname zelf ook nog aandelen houdt in uw onderneming? Dan raden wij in het algemeen het sluiten van een aandeelhoudersovereenkomst aan.
Naast voornoemde onderwerpen, zijn wellicht ook de volgende artikelen interessant voor u:
Waar kunnen wij u mee helpen? Wij nemen graag contact met u op.
Naam
Telefoonnummer
Pellicaan Advocaten biedt ondernemers proactief en oplossingsgericht bijstand op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Pellicaan Advocaten heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.
Ellen Vandeberg

Dit artikel is geschreven door Ellen Vandeberg. Voor alle vragen over dit onderwerp kunt u bij haar terecht. Onderstaand treft u haar telefoonnummer en e-mailadres aan.

Pellicaan Advocaten Utrecht
088 627 2260
HOME