Fases
Kent u de verschillende fases van het overnameproces en weet u waar u op moet letten?
Een overname is een proces met verschillende fases, welke fases gekenmerkt worden door andere handelingen en aandachtspunten. Door inzicht te krijgen in de verschillende fases weet u als koper of verkoper waar u op moet letten. En kunt u tijdig de juiste beslissingen nemen.
In het kort

Onlangs adviseerden wij een koper over de verschillende fases die een overname kent. Door te benoemen welke onderdelen in zijn algemeenheid in een overnameproces aan de orde kunnen komen, kon deze koper beter overzien welke stappen hij wenste te zetten in het proces. De koper verzocht ons eerst een due diligence onderzoek te verrichten. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat de onderneming na de overname geen kans van slagen zou hebben. De koper zag ervan af het proces door te zetten. Hierdoor bleef de koper veel ellende bespaard.
Waar kunnen wij u mee helpen? Wij nemen graag contact met u op.
Naam
Telefoonnummer
Pellicaan Advocaten biedt ondernemers proactief en oplossingsgericht bijstand op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Pellicaan Advocaten heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.
Ellen Vandeberg

Dit artikel is geschreven door Ellen Vandeberg. Voor alle vragen over dit onderwerp kunt u bij haar terecht. Onderstaand treft u haar telefoonnummer en e-mailadres aan.

Pellicaan Advocaten Utrecht
088 627 2260
HOME